Alle vores butikker har åbent som normalt! Vi glæder os til at se dig igen.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Edo Duck Figur Jule-pingvin på ski Bambus

Træ - Rød

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Sød og hyggelig julefigur fra Edo. Den håndudskårede og håndmalede jule(-pingvin, vil pynte og skabe julestemning overalt. Figuren har flotte detaljer og alle figurer har et navneskilt med forskellige navne og ikke to er ens.
Edo jule-pingvin er lavet af bambus rod, hvor hoved, støvler og ski produceret af overskudstræ fra møbelindustrien. Figuren har en højde på ca. 15 cm.
Sød og hyggelig julefigur fra Edo. Den håndudskårede og håndmalede jule(-pingvin, vil pynte og skabe julestemning overalt. Figuren har flotte detaljer og alle figurer har et navneskilt med forskellige navne og ikke to er ens. Edo jule-pingvin er lavet af bambus rod, hvor hoved, støvler og ski produceret af overskudstræ fra møbelindustrien. Figuren har en højde på ca. 15 cm.