Chef's Choice Trizor XV Edgeselect Knivsliber

Til asiatiske knive

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Chef's Choice knivsliberen er lavet til både professionel og privat brug og slår sig på at holde i 20-25 år!

  • Til asiatiske knive (vinkel: 15°)
  • Model med 3 slibesten
  • Patenteret tredobbelt æg

De tre slibetrin på denne model skaber den patenterede tredobbelte æg: Trizor Plus! Alle skiverne i maskinen er affjedrede, så du ikke oversliber kniven eller sliber den skæv.

3 nemme trin til skarpe knive

Trin 1 sliber kniven ultra-skarp. Før blot kniven 1-2 gange skiftevis igennem hver af de to slidser.

Trin 2 styrker æggen mod bøjning ved at lægge en lidt stummere vinkel ind tæt ved æggen. Før kniven 1-2 gange skiftevis gennem hver af de to slidser.

Trin 3 fungerer som et stykke læder. Det polerer æggen og fjerner slibestøv. Det er også dette trin, hvor du kan polere og rette takkerne brødknive op. Her fører du kniven igennem 3-4 gange i hver slids.

Med Chef's Choice Trizor kan du vælge at slibe asymmetrisk, fx til fileteringsknive.

Chef's Choice knivsliberen er lavet til både professionel og privat brug og slår sig på at holde i 20-25 år!

  • Til asiatiske knive (vinkel: 15°)
  • Model med 3 slibesten
  • Patenteret tredobbelt æg

De tre slibetrin på denne model skaber den patenterede tredobbelte æg: Trizor Plus! Alle skiverne i maskinen er affjedrede, så du ikke oversliber kniven eller sliber den skæv.

3 nemme trin til skarpe knive

Trin 1 sliber kniven ultra-skarp. Før blot kniven 1-2 gange skiftevis igennem hver af de to slidser.

Trin 2 styrker æggen mod bøjning ved at lægge en lidt stummere vinkel ind tæt ved æggen. Før kniven 1-2 gange skiftevis gennem hver af de to slidser.

Trin 3 fungerer som et stykke læder. Det polerer æggen og fjerner slibestøv. Det er også dette trin, hvor du kan polere og rette takkerne brødknive op. Her fører du kniven igennem 3-4 gange i hver slids.

Med Chef's Choice Trizor kan du vælge at slibe asymmetrisk, fx til fileteringsknive.