amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(3)

Bitz Skål

Ø 12 cm - Stentøj - Grå/lyserød

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Bitz skålen har en størrelse der er perfekt til flere ting, lige fra morgenmad, snacks og saucer til småkager, chokolader, bær og frugtstykker.  • Stentøj med smuk reaktiv glasur

  • Tåler ovn op til 220° C

  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn


Smuk Bitz skål i stentøj med mat grå glasur udenpå og blank lyserød inderside. Skålen kan snildt bruges til både morgenmaden, eller måske til saucen til aftensmaden eller nødderne til salaten. Skålen er 12 cm i diameter, med en højde på 6 cm.

Skålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.


Bitz skålen har en størrelse der er perfekt til flere ting, lige fra morgenmad, snacks og saucer til småkager, chokolader, bær og frugtstykker.

  • Stentøj med smuk reaktiv glasur
  • Tåler ovn op til 220° C
  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn

Smuk Bitz skål i stentøj med mat grå glasur udenpå og blank lyserød inderside. Skålen kan snildt bruges til både morgenmaden, eller måske til saucen til aftensmaden eller nødderne til salaten. Skålen er 12 cm i diameter, med en højde på 6 cm. Skålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.

30. december 2019

Fin men alligevel en robust

Fin men alligevel en robust skål. En kvalitets skål. Flot design og god kvalitet til en rimelig pris.

tina c.
29. december 2019

Flot design, kvaliteten lever op

Flot design, kvaliteten lever op til mine forventninger. Rigtig fin skål. Min veninde blev meget glad for den, og den lyseblå.

Laura E.
11. november 2019

Skal gives som julegave

Skal gives som julegave

Annette H.