Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(2)

Albaline Alba Brødrister

600 Watt - Elektronisk timer - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Der er boller tilbage efter at I havde gæster på besøg i går. Her til morgen kan du riste dem på Albaline brødristeren, som helt sikkert er et hit for børnene.

Den flade brødrister har plads til 4 almindelige skiver brød. Den har desuden elektronisk timer, så bollerne ikke brænder på.

Der er boller tilbage efter at I havde gæster på besøg i går. Her til morgen kan du riste dem på Albaline brødristeren, som helt sikkert er et hit for børnene. Den flade brødrister har plads til 4 almindelige skiver brød. Den har desuden elektronisk timer, så bollerne ikke brænder på.

16. maj 2020

Super fin og funktionel brødrister

Vi har købt denne brødrister til vores båd; Den er nem at opbevare i en skuffe og passer perfekte til vores behov

Gry P.
16. maj 2020

God lille rister

Den er ret lille, lidt plastikagtig og derfor meget let, så den skøjter rundt på bordet, men den virker fint. Har en meget høj lyd, der godt kunne være kortere og lavere.

Aino S.