amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands
(9)

WMF Nordic Profi Stegepande

Ø 24 cm - Rustfrit stål - Nonstick

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Steg lammekrebinetter med råstegte kartofler på en Nordic Profi stegepande fra WMF. Stegepanden har en effektiv non-stick belægning, så du kan stege med en minimal mængde fedtstof, uden at dine råvarer hænger fast på overfladen.

TransTherm-bunden sikrer en ensartet og hurtig varmefordeling, så du får et perfekt stegeresultat hver gang.

WMF kendetegnes ved topkvalitet og udpræget funktionsdygtighed. Stegepanden er fremstillet af 18/10 rustfrit stål, Cromargan, et registreret varemærke for WMF siden 1927, som ikke bliver misfarvet, har en lang holdbarhed, er syre-resistent og nemt at rengøre.

Nordic Profi panden kan bruges på alle varmekilder - også induktion.


Stegepanden tåler maskinopvask, men det forringer belægningens levetid på sigt. Vil du passe godt på din nye pande, så vask den af i hånden.

Steg lammekrebinetter med råstegte kartofler på en Nordic Profi stegepande fra WMF. Stegepanden har en effektiv non-stick belægning, så du kan stege med en minimal mængde fedtstof, uden at dine råvarer hænger fast på overfladen. TransTherm-bunden sikrer en ensartet og hurtig varmefordeling, så du får et perfekt stegeresultat hver gang. WMF kendetegnes ved topkvalitet og udpræget funktionsdygtighed. Stegepanden er fremstillet af 18/10 rustfrit stål, Cromargan, et registreret varemærke for WMF siden 1927, som ikke bliver misfarvet, har en lang holdbarhed, er syre-resistent og nemt at rengøre. Nordic Profi panden kan bruges på alle varmekilder - også induktion.

Stegepanden tåler maskinopvask, men det forringer belægningens levetid på sigt. Vil du passe godt på din nye pande, så vask den af i hånden.

18. januar 2020

God kvalitet

Fungerer fint og er nem at gøre rent og kan komme i ovnen.

Peter S.
11. december 2019

Lækker stegepande med en rigtig

Lækker stegepande med en rigtig god belægning. Godt håndtag at holde på.

Gitte N.
1. oktober 2019

Rigtig fin pande. Godt langt

Rigtig fin pande. Godt langt håndtag. Rigtig god non-stick, så minimalt fedtstof skal bruges. Nem at rengøre.

Louise B.