amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%

Spring Copenhagen Krus - Fyrtøjet

25 cl - Porcelæn - Sort/hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

”Der kom en soldat marcherende hen ad landevejen: én, to! én, to! Han havde sit tornyster på ryggen og en sabel ved siden, for han havde været i krigen, og nu skulle han hjem.”Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Fyrtøjet er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Fyrtøjet er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1835.Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot mørkegrå afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.

”Der kom en soldat marcherende hen ad landevejen: én, to! én, to! Han havde sit tornyster på ryggen og en sabel ved siden, for han havde været i krigen, og nu skulle han hjem.”

Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Fyrtøjet er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Fyrtøjet er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1835.

Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot mørkegrå afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.