Om den står på biksemad eller en langtidssimret pande-gullasch, så er en CTX chefpande fra Scanpan den rette køkkenmakker.
- Tåler alle varmekilder - også induktion
- Ovnfast op til 250 C
- Design velegnet til servering
En chefpande har samme egenskaber som en sauterpande - den har bare to korte håndtag, så panden også ser elegant ud på spisebordet.
De høje sider gør panden let at bruge til hurtige sammenrørte hverdagsretter eller du kan lade smagfulde råvarer simre i timevis.
Chefpanden har et solidt design med en rengøringsvenlig non stick-belægning, som tåler alle former for køkkenredskaber. Og takket være en 5-lags konstruktion med aluminiumskerne får du en hurtig og jævn opvarmning.
Sådan passer du bedst på din stegepande
Når du opvarmer din stegepande, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine stegepander her.