OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist

Sage Bit More Brødrister

2 skiver - 1-5 ristegrad - Peek&Pop funktion

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Et par lune, ristede stykker brød med ost, smør eller marmelade er altid en god idé. En langsom weekendmorgen med god tid og familien omkring bordet, giver dig lyst til at riste brød på din nye Sage A Bit More toaster.  • 1-5 ristegrad

  • Nedtællingsystem

  • Hæve- og sænkefunktion


Sage A Bit More er en brødrister med plads til 2 skiver brød ad gangen. Den har Peek&Pop funktion, hvor du kan følge med i ristningen og når brødet er klar, trykker du på en knap, så hæver toasteren selv brødet. Derved undgår du at brænde fingrene på det varme brød.

Med sine ekstra brede riller (2-4 cm) kan du også riste bagels og boller. Du kan indstille ristegraden fra 1 til 5 og så er der udtagelig krummebakke.


Et par lune, ristede stykker brød med ost, smør eller marmelade er altid en god idé. En langsom weekendmorgen med god tid og familien omkring bordet, giver dig lyst til at riste brød på din nye Sage A Bit More toaster.

  • 1-5 ristegrad
  • Nedtællingsystem
  • Hæve- og sænkefunktion

Sage A Bit More er en brødrister med plads til 2 skiver brød ad gangen. Den har Peek&Pop funktion, hvor du kan følge med i ristningen og når brødet er klar, trykker du på en knap, så hæver toasteren selv brødet. Derved undgår du at brænde fingrene på det varme brød. Med sine ekstra brede riller (2-4 cm) kan du også riste bagels og boller. Du kan indstille ristegraden fra 1 til 5 og så er der udtagelig krummebakke.