amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(3)

Rosti Margrethe Røreskål

3 liter - Melamin - Varm hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd.

Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark.

Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser.

Røreskålen rummer op til 3 liter.

Farve: varm hvid.

Materiale: melamin.

Design: Jacob Jensen.
Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd. Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark. Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser. Røreskålen rummer op til 3 liter. Farve: varm hvid. Materiale: melamin. Design: Jacob Jensen.
12. juli 2019

Sorte ridser i skålen efter første brug

Efter at have brugt røremaskine en gang i den hvide skål, opstod der sorte ridser i bunden. Ridser, der er permanente, som kun bliver flere efter fortsat brug, og som er meget skæmmende. Bestilte en varm hvid skål, modtog en kridhvid. Rosti Margrethe skåle er af høj kvalitet, så selve skålen er glimrende.

Kirsten S.
21. maj 2019

Hurtig og let

Overkommelig og let tilgængelig webshop. Varen kom frem som lovet og forventet i fin stand.

Solveig H.
21. maj 2019

Fantastiske skåle

Gode, lette og rengøre.

Jeannie H.