OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(11)

Rosendahl Grand Cru Låg til karaffel

Ø 8,5 cm - Rustfrit stål

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Smart låg til Rosendahls Grand Cru vandkaraffel. Låget sikrer lufttæt opbevaring i køleskabet. Låget er forsynet med en lille prop, som fjernes, når der skænkes. Det forholdsvis lille hul i låget forhindrer isterningerne i at ryge ned i glasset.

Materiale: matpoleret rustfrit stål og sort kunststof.

Design: Erik Bagger.
Smart låg til Rosendahls Grand Cru vandkaraffel. Låget sikrer lufttæt opbevaring i køleskabet. Låget er forsynet med en lille prop, som fjernes, når der skænkes. Det forholdsvis lille hul i låget forhindrer isterningerne i at ryge ned i glasset. Materiale: matpoleret rustfrit stål og sort kunststof. Design: Erik Bagger.
12. februar 2020

Nemt og praktisk hældelåg

Den ser flot ud og gør det den skal - virkelig nem at hælde op i et glas gennem det lille hul, der nemt at åbne og lukker ret tæt. Dog afgiver gummiet i låget en lidt sjov lugt, men den går nok væk efter noget tid formoder jeg.

Bo J.
21. januar 2020

super godt og kvalitet til

super godt og kvalitet til prisen og perfekt når man hælder vand/vin fra karaflen af uden at spilde en dråbe

Annette K.
29. december 2019

Perfekt!

Låget er rigtig godt at have på din Rosendahls vandkaraffel.

Birthe N.