Rivsalt Blok Lakrids

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Rivsalt Lakrids er ren madforkælelse og forvandler din mad til en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

  • Indeholder ren rålakrids
  • Helt uden tilsætningsstoffer
  • Ny og gastronomisk madoplevelse

Rivsalt Lakrids fra rivsalt er ren rålakrids med et rivejern i rustfrit stål og en fin base af ubehandlet egetræ.

Rålakrids, der kan rives ud over alt fra forretter til desserter. Det er ren forkælelse til din madlavning og alle dine retter vil blive til en helt særlig smagsoplevelse.

Med Rivsalt Lakrids kan du opnå fantastiske resultater med din madlavning, bagning eller sågar når du laver drinks. Med LIQUORICE rå-lakridsen får du også et fantastisk kick til dine desserter. Det være sig på en isdessert eller måske et stykke chokoladekage. Eller du kan give din lørdags-chili, varme kakao eller te et smagfuldt pift af lakrids.

Produktet indeholder en rund træbund, produceret af FSC (Forest Stewardship Council) certificeret egetræ, et rivejern af rustfrit stål og en blok rålakrids. Altsammen pakket i en fin gaveæske og er designet af Jens Sandringer

Anvendelsesmuligheder ved Rivsalt Lakrids

Forretter og drinks - Den forfriskende
- Tilbered fx jomfruhummer (eller andre skaldyr) med citron, og revet lakrids.
- Giv dine salater kant med en let lakridsdressing.
- Drinks - Her er kan du for alvor udforske lakridsens dybe og aromatiske smag, eksempelvis i en Gin & Tonic med agurk og lakrids.

Hovedretter - Den aromatiske
- Giv din kylling en anderledes varme med fennikel og lakrids.
- Server et lækkert lakridsbrød som tilbehør.
- Riv lakridsen hen over en lækker oksemørbrad eller andet lækkert kød – lakridsen vil karamellisere og give kødet en helt særlig karakter.

Det søde køkken - Den skarpe
- Riv den over en lækker isdessert.
- Brug lakridsen i bagværk, f.eks. kager, tærter og konfekt.
- Tilsæt lakrids til varm te, gløgg eller kakao og oplev en fyldig og skarp kant.
- Lav din panna cotta eller crème brûlée med lakrids og oplev den krydrede aroma.
- Bagte æbler med lakrids-karamel!

Rivsalt Lakrids er ren madforkælelse og forvandler din mad til en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

  • Indeholder ren rålakrids
  • Helt uden tilsætningsstoffer
  • Ny og gastronomisk madoplevelse

Rivsalt Lakrids fra rivsalt er ren rålakrids med et rivejern i rustfrit stål og en fin base af ubehandlet egetræ.

Rålakrids, der kan rives ud over alt fra forretter til desserter. Det er ren forkælelse til din madlavning og alle dine retter vil blive til en helt særlig smagsoplevelse.

Med Rivsalt Lakrids kan du opnå fantastiske resultater med din madlavning, bagning eller sågar når du laver drinks. Med LIQUORICE rå-lakridsen får du også et fantastisk kick til dine desserter. Det være sig på en isdessert eller måske et stykke chokoladekage. Eller du kan give din lørdags-chili, varme kakao eller te et smagfuldt pift af lakrids.

Produktet indeholder en rund træbund, produceret af FSC (Forest Stewardship Council) certificeret egetræ, et rivejern af rustfrit stål og en blok rålakrids. Altsammen pakket i en fin gaveæske og er designet af Jens Sandringer

Anvendelsesmuligheder ved Rivsalt Lakrids

Forretter og drinks - Den forfriskende
- Tilbered fx jomfruhummer (eller andre skaldyr) med citron, og revet lakrids.
- Giv dine salater kant med en let lakridsdressing.
- Drinks - Her er kan du for alvor udforske lakridsens dybe og aromatiske smag, eksempelvis i en Gin & Tonic med agurk og lakrids.

Hovedretter - Den aromatiske
- Giv din kylling en anderledes varme med fennikel og lakrids.
- Server et lækkert lakridsbrød som tilbehør.
- Riv lakridsen hen over en lækker oksemørbrad eller andet lækkert kød – lakridsen vil karamellisere og give kødet en helt særlig karakter.

Det søde køkken - Den skarpe
- Riv den over en lækker isdessert.
- Brug lakridsen i bagværk, f.eks. kager, tærter og konfekt.
- Tilsæt lakrids til varm te, gløgg eller kakao og oplev en fyldig og skarp kant.
- Lav din panna cotta eller crème brûlée med lakrids og oplev den krydrede aroma.
- Bagte æbler med lakrids-karamel!