Med Sous Vide staven Profi Cook vil du opleve at lave mad på en ny og smart måde!
Kapacitet til 15 liter 99 timers timer! Fra 0°C til 90°C
Sous Vide metoden
Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser vakuumeres og tilberedes over en længere periode, ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder.
En lang tidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.
Perfekte resultater
Du kan bruge en gryde, som du allerede har, da sous vide staven kan opvarme op til 15 liter ad gangen fra 0C til 90C. Temperaturen kan indstilles med 0,5C interval. Sous vide staven holder desuden vandet i cirkulation for en bedre og mere præcis temperatur.
Sous vide staven fra Profi Cook betjenes via det digitale display i toppen. Sous vide staven sikrer, at dine bøffer får det perfekte resultat hver gang.
Brug dine egne gryder
For at tilberede sous vide med staven fra Profi Cook skal du bruge en gryde som er minimum 18 cm i højden og fylde den op med vand. Dine vakuumerede madvarer puttes i gryden, hvorefter sous vide staven indstilles på temperatur og tid. Voila!
Specifikationer:
Kapacitet: 15 liter
Grader: 0-90C
Interval: 0,5C
Vandcirkulation: 7-8 liter/min
Sensor berøringspanel
Cirkulationspumpe
Automatisk sluk ved lavt vandniveau
99 timers timer
LED multifunktions display
Effekt: 800 Watt