OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Levering 2-4 hverdage og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Martin Scwartz Kort Aalborg

H 15 x B 21 cm - Papir - Rød

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Aalborg betegnes som værende Nordjyllands hovedstad og det går ikke stille for sig på dette grafiske A5 enkeltkort. Det er tegnet af den danske grafisk designer og illustrator Martin Schwartz, der især er kendt for sine karakterfulde bybilleder. På kortet er mange af byens betydningsfulde bygninger afbildet. Både det 400 år gamle Jens Bangs Stenhus og Aalborg Portlands skorstene, der har været del af byens historie i mere end 100 år.
A5 kortet er trykt på 300 gr. Scandi Ivory papir.
Aalborg betegnes som værende Nordjyllands hovedstad og det går ikke stille for sig på dette grafiske A5 enkeltkort. Det er tegnet af den danske grafisk designer og illustrator Martin Schwartz, der især er kendt for sine karakterfulde bybilleder. På kortet er mange af byens betydningsfulde bygninger afbildet. Både det 400 år gamle Jens Bangs Stenhus og Aalborg Portlands skorstene, der har været del af byens historie i mere end 100 år. A5 kortet er trykt på 300 gr. Scandi Ivory papir.