Global

Harmonisk japansk design – professionel kvalitet

Global knive er udviklet med fokus på at skabe harmoni mellem funktionalitet, kvalitet og strømlinet design.

Det høje kvalitetsniveau i både materialer og fremstilling samt det unikke visuelle udtryk gør de japanske knive populære blandt både professionelle og amatørkokke.

Fundet 46 matchende produkter
Henter flere produkter...vent venligst

Global

Den japanske designer Komin Yamada, som står bag Global knivene, fik et næsten ubegrænset budget, da han skulle udvikle den første knivserie. Simpelthen fordi Global brandet ønskede at sætte helt nye standarder for knivenes skarphed. At det lykkedes til punkt og prikke, er de fleste – professionelle såvel som amatørkokke – vist enige om.

Der er ingen samlinger i Global knivenes design, og alle Global knive er fremstillet af rustfrit stål med en uovertruffen høj styrke og robusthed. Knivene holder sig skarpe i mange år uden synlig eller mærkbar slitage.

Håndtaget på Global knivene er afbalanceret med fint sand, der nøje afmåles i hver kniv – på samme måde, som man gjorde det med de oprindelige samuraisværd. Herved opnås en unik præcision og balance, der gør den daglige madlavning – og efterfølgende rengøring – til en fornøjelse.