amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

Lind DNA Cut&Serve Curve L Serveringsbræt

L 35 x D 30 cm - Lamineret - Ash

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Cut&Serve er LindDNA’s nye kollektion af serverings- og skærebrætter. Cut&Serve Curve L Laminate Compact Ash måler 35 x 30 cm.


Unikke serverings- og skærebrætter


Cut&Serve er en serie multifunktionelle skære- og serveringsbrædder i høj kvalitet med en materialehårdhed, der begrænser skæremærker og slitage. De flotte skærebrætter er fremstillet i kompakt laminat, de er pladsbesparende og rengøringsvenlige og så tåler de opvaskemaskine. Du kan få brættet i lyst asketræ eller valnød med en glat overflade og den sorte kerne giver produktet et eksklusivt look.LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.

Cut&Serve er LindDNA’s nye kollektion af serverings- og skærebrætter. Cut&Serve Curve L Laminate Compact Ash måler 35 x 30 cm.

Unikke serverings- og skærebrætter

Cut&Serve er en serie multifunktionelle skære- og serveringsbrædder i høj kvalitet med en materialehårdhed, der begrænser skæremærker og slitage. De flotte skærebrætter er fremstillet i kompakt laminat, de er pladsbesparende og rengøringsvenlige og så tåler de opvaskemaskine. Du kan få brættet i lyst asketræ eller valnød med en glat overflade og den sorte kerne giver produktet et eksklusivt look.

LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.