OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(7)

Le Creuset Oval Stegeso

L 32 cm - Stentøj - Black

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med en Heritage stegeso fra Le Creuset bliver det ikke nemmere at tilberede mad i køkkenet. Stegesoen i sort stentøj er udstyret med et tætsluttende låg, der betyder, at væden ikke fordamper og dermed bliver indholdet mere mørt og saftigt – om du bager brød eller har gang i en velsmagende osso buco.Stegesoen har en blankglaseret overflade, der gør den nem at rengøre og samtidigt gør den modstandsdygtig overfor ridser. Stentøj fra Le Creuset tåler temperaturer fra –18°C til +260°C og kan vaskes i opvaskemaskine. Le Creuset giver dig 5 års garanti på stentøj.

Med en Heritage stegeso fra Le Creuset bliver det ikke nemmere at tilberede mad i køkkenet. Stegesoen i sort stentøj er udstyret med et tætsluttende låg, der betyder, at væden ikke fordamper og dermed bliver indholdet mere mørt og saftigt – om du bager brød eller har gang i en velsmagende osso buco.

Stegesoen har en blankglaseret overflade, der gør den nem at rengøre og samtidigt gør den modstandsdygtig overfor ridser. Stentøj fra Le Creuset tåler temperaturer fra –18°C til +260°C og kan vaskes i opvaskemaskine. Le Creuset giver dig 5 års garanti på stentøj.

15. december 2019

Helt fantastisk nem og

Helt fantastisk nem og varmer godt

Annette N.
9. december 2019

Bruges til mange ting

Er vildt glad for den. Bruger den til meget forskellig madlavning. Er nem at bruge og rengøre

Birgitte B.
7. december 2019

Super pris og service

Super lækkert produkt. Høj kvalitet og lækkert design. Nem at anvende og rengøre.

Letina E.