Konkurrencer

Kay Bojesen Abe på sommerferie konkurrence 

Vind Kay Bojesen mellem Abe - værdi 2999,95

Hvordan holder Abe ferie? Kom med din egen fortolkning af, hvordan Kay Bojesens Abe holder sommerferie. Måske han er taget i sommerhus i Danmark, på badeferie i Spanien, eller også er han blevet hjemme i en Imerco eller Imerco Home-butik – kun fantasien sætter grænser.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at sende et billede af din fortolkning af Kay Bojesens Abe på sommerferie til konkurrence@imerco.dk ELLER ved at uploade billedet i kommentarfeltet til konkurrencen på vores Facebook-side Der er ingen regler eller grænser for din fortolkning – find inspiration på billederne herover.
 
Når konkurrencen er slut, udvælger vi 4 billeder, som vil deltage i den endelige afstemning på Facebook. Og her er det JERES mening, der tæller – for I skal nemlig stemme på, hvilket billede af Abe på sommerferie, I synes fortjener at vinde.

Sidste chance for indsendelse eller upload af billeder er søndag den 12. august 2018. De fire udvalgte billeder vil blive slået op på Facebook til den endelige afstemning tirsdag den 14. august 2018.

Rigtig god sommerferie – vi glæder os til at se mange kreative bud på, hvordan Abe holder sin ferie i år!


Konkurrencebetingelser

Vi finder de 4 udvalgte billeder ud fra, om vi kan se, at billedet er taget af dig, om Abe har det godt på sin sommerferie samt hvor kreativt du har tænkt i din fortolkning. Billedet behøves ikke at være af din egen Kay Bojesen Abe – det kan også være af en Abe i en af vores butikker. Du kan deltage i konkurrencen én gang. Vinderen offentliggøres på vores Facebook-side. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Medarbejdere hos Imerco A/S kan ikke deltage i konkurrencen.

Følg os på Facebook og Instagram, så får du adgang til alle vores spændende konkurrencer.