Alle vores butikker har åbent som normalt! Vi glæder os til at se dig igen.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(9)

Kay Bojesen Postbud

H 20 cm - Bøgetræ - Rød

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Kay Bojesen designede i 1950erne den pligtopfyldende postmand, der bringer posten ud i regn og slud. Einar kom først rigtigt i produktion i 1967 – året hvor København fejrede 800 års jubilæum. I 2017 blev Postmanden Einar relanceret med den funklende røde postfrakke, kasket, en håndfuld breve og posttaske i læder. Postmand Einar er fremstillet i håndmalet bøgetræ og måler 20 cm i højden.Hvad er Postmandens tilknytning til Julemærkehjemmet? Postmester Einar Holbøll grundlagde i 1903 Julemærkehjemmet - et hjem, der gør en stor indsats for børn der mistrives – herunder også med overvægt. På Julemærkehjemmet får børnene følelsen af, at de godt kan, og vender hjem med forbedret livskvalitet.


Designeren bag Postmanden Einar


Kay Bojesen (1886-1958) er en folkekær, verdenskendt designer, der skabte træfigurer med sjæl, humor og glimt i øjet. Med over 2000 stykker kunsthåndværk, hører han til blandt 1900-tallets mest produktive danske kunsthåndværkere. Hans produktion omfatter også smykker, bestik, kander og pokaler.Kay ønskede ikke at skabe tro kopier af virkelighedens dyr eller være detaljerig, men i stedet at skabe fantasifulde varianter i et design, der tog afsæt i barnets verden.

Kay Bojesen designede i 1950erne den pligtopfyldende postmand, der bringer posten ud i regn og slud. Einar kom først rigtigt i produktion i 1967 – året hvor København fejrede 800 års jubilæum. I 2017 blev Postmanden Einar relanceret med den funklende røde postfrakke, kasket, en håndfuld breve og posttaske i læder. Postmand Einar er fremstillet i håndmalet bøgetræ og måler 20 cm i højden.

Hvad er Postmandens tilknytning til Julemærkehjemmet? Postmester Einar Holbøll grundlagde i 1903 Julemærkehjemmet - et hjem, der gør en stor indsats for børn der mistrives – herunder også med overvægt. På Julemærkehjemmet får børnene følelsen af, at de godt kan, og vender hjem med forbedret livskvalitet.

Designeren bag Postmanden Einar

Kay Bojesen (1886-1958) er en folkekær, verdenskendt designer, der skabte træfigurer med sjæl, humor og glimt i øjet. Med over 2000 stykker kunsthåndværk, hører han til blandt 1900-tallets mest produktive danske kunsthåndværkere. Hans produktion omfatter også smykker, bestik, kander og pokaler.

Kay ønskede ikke at skabe tro kopier af virkelighedens dyr eller være detaljerig, men i stedet at skabe fantasifulde varianter i et design, der tog afsæt i barnets verden.

21. maj 2020

Historie

Flot veludført postbud der minder en om en tid der engang var.

Stine E.
13. juli 2019

jeg har ikke givet min mand gaven endnu

jeg er sikker på at den et okay

Lisbeth W.
1. juni 2019

Postbud

Nemt at købe på nettey

Mariann K.