Udsalg - Kickstart | Lige nu kan du spare 20% på ALT*
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(5)

Kay Bojesen Måge Lille

B 21,2 cm - Bøgetræ - Hvid/grå

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med den lille måge uro fra Kay Bojesen kan du nærmest høre havets bølger og mågernes kald.

Uroen var oprindeligt et design-unika, der kun blev fremstillet i 23 eksemplarer til udstilling i 1954, men den vender nu tilbage i 3 forskellige størrelser.

Den lille uro hænger i en lang fjeder, så træ-mågen har en vuggende bevægelse, når du hænger den fra loftet i stuen eller køkkenet - præcis som mågens langsomme vingeslag, når den svæver roligt henover strand og vand.

Med den lille måge uro fra Kay Bojesen kan du nærmest høre havets bølger og mågernes kald. Uroen var oprindeligt et design-unika, der kun blev fremstillet i 23 eksemplarer til udstilling i 1954, men den vender nu tilbage i 3 forskellige størrelser. Den lille uro hænger i en lang fjeder, så træ-mågen har en vuggende bevægelse, når du hænger den fra loftet i stuen eller køkkenet - præcis som mågens langsomme vingeslag, når den svæver roligt henover strand og vand.

11. oktober 2019

Tip top

Rigtig fin .. skal bruges til dåbsgave

Conny K.
11. august 2019

Hurtigt og nemt

Fantastisk produkt, skulle dog byttes da den havde en fejl der ikke var blevet opdaget i jeres egenkontrol. Fik den bytte i butik uden problemer.

Ulla L.
10. august 2019

Smuk uro

Smuk uro

Bente N.