Trendy påskepynt anno 2019

Afdæmpede, støvede farver, der passer ind i vores skandinaviske indretningsstil, er kendetegnet for årets påskepynt. Læs med her og bliv inspireret til påskepynten anno 2019.

Skrevet af Imerco, d. 03-03-2019 i Tidens trends
Se alt påskepynt

Elegant påskepynt med et strejf af forår

Ingen påske uden de traditionelle påskeæg. Selvom formen som oftest er ens, fås de smukke påskeæg i et utal af forårsfarver og motiver. I år hitter de ensfarvede påskeæg i afdæmpede, støvede forårsfarver som hvid, grøn, rosa og gul. Hæng de ensfarvede påskeæg på en troldegren i forskellige højder og kombinér forskellige farver for et dynamisk look. Er du mere til påskeæg med et motiv, er store blomstermotiver mest populært i 2019. 

Læs også: Påskefrokost: Hvad skal du servere?

Finurlig påskepynt 

Påskepynt med sjæl og charme er et friskt pust i enhver boligindretning. Figurer af den traditionelle påskehare, små påskelam eller kyllinger sætter den traditionelle påskestemning. Lav et stilleben af dine yndlings påskefigurer samt små vaser og lysestager i glas. Ved at samle din påskepynt, tager det ikke overhånd i din boligindretning, men giver et fint og enkelt udtryk. En ny trend i 2019 er påskepynt i papir, der hænger i en snor. Hæng de fine påskedyr og påskeæg af papir på en tynd forårsgren i en lille glasvase for et diskret look eller læg dem som pynt på tallerkenerne til påskefrokosten.

Se alle påskefigurer

Påskepynt og den skandinaviske boligindretning

Påskepynten anno 2019 er domineret af afdæmpede farver, der passer perfekt ind i den klassiske, lyse skandinaviske boligindretning. En gren hentet ind fra naturen, pyntet med forskellige ensfarvede påskeæg, kan få helt nyt liv i en gulvvase. Et fad dekoreret med mos og kogler fra skoven samt påskeæg med motiver af forårets blomster kan give nyt liv på spisebordet. Det er de små detaljer, der skaber den gode påske- og forårsstemning samtidig med, at du bibeholder den skandinaviske indretningsstil.

Se alle påskeæg

Påskepynten skal med til bords

Påsken er traditionen tro tiden, hvor vi samles med venner og familie til de hyggelige påskefrokoster. Og i år skal borddækningen signalere påske, påske og atter påske. Lav små påskedekorationer på rå serveringsfade eller tallerkener bestående af de populære ensfarvede påskeæg, smukke vagtelæg og havens første blomsterskud og andet grønt. Det vil med garanti fange dine gæsters opmærksomhed og tage din borddækning til et helt nyt niveau.

Læs også: Påskefrokost: 4 lækre opskrifter med æg 

Se alt påskepynt

Relaterede artikler

Gin og tonic: Tidens mest populære drink
Tidens trends

Gin og tonic: Tidens mest populære drink

Det skal du drikke til bryllupskagen
Tidens trends

Det skal du drikke til bryllupskagen

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser
Tidens trends

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser

Sådan tilbereder du dit kød sous vide
Tidens trends

Sådan tilbereder du dit kød sous vide