Sådan skal julepynten se ud i 2018

Hver jul ser vi en ny trend inden for julepynt, så hvordan skal du pynte op i år? Vi guider dig til årets trends inden for julepynt.

Skrevet af Imerco, d. 29-10-2018 i Tidens trends

Årets julepynt er præget af den grønne farve, der ses overalt i boligen i år. Den mørke- og lysegrønne farve er i fokus sammen med gyldne toner som messing og guld. Og så er det materialer som stentøj, marmor og glas, der skal pyntes med denne jul.

Se vores store udvalg af julepynt her

Se alt julepynt

Derfor skal din julepynt være grøn og inspireret af naturen

Igennem de senere år har vi generelt set en boligtendens, der bevæger sig væk fra den rene, hvide og minimalistiske skandinaviske stil. Forskellige mørke farver som blå og bordeaux har stjålet rampelyset i boligen, hvor grønne planter også har fået mere og mere plads. I år skinner det også igennem i julepynten, hvor trenden er grønne farver og elementer inspireret af naturen.   

Men der er ingen grund til at smide din gamle julepynt ud. Tag udgangspunkt i, hvordan du bor, og den julepynt du har i forvejen, og kombiner det med enkelte elementer i grønne farver og naturelementer.

Du kan nemt opgradere din nuværende julepynt til en mere moderne udgave. Bind f.eks. et mørkegrønt bånd i dine julekugler eller om dine lys på adventskransen – det giver et helt nyt og moderne look.

Sådan får du et smukt julepyntet hjem anno 2018

 • Når du finder dit gamle julepynt frem, må du gerne være selektiv i din udvælgelse af, hvad der skal pyntes med i år. Vælg den klassiske og tidløse julepynt i gyldne metaller og sæt det sammen med lidt nyt i årets stil.
 • Tænk naturen ind. Find dekorative grankogler i naturen og læg dem tilfældigt ved siden af din julepynt på bordet, i vindueskarmen eller i en lanterne med LED bloklys.

Se vores store udvalg af lanterner her

  Se alt julepynt
  • Hold dig til de samme farvetoner, der passer sammen. Udskift den traditionelle julerøde med grønne nuancer og bland med messing eller guld. Det giver ro og et meget moderne udtryk.
  • Vælg julepynt i forskellige materialer for et dynamisk look. Glas hitter igen i boligindretningen, og kombineret med det hotte stentøj og marmor giver det et rustikt udtryk, der udfordrer øjet.  
  • Inviter naturen indenfor. I år går vi all-in på naturen. Tag en rustik træstub med ind i stuen og brug den som sidebord dekoreret med julepynt. Eller pynt et keramikfad med mos og smukke porcelænsfigurer. En nem måde at få elementer fra naturen ind i boligen er ved at pynte med porcelænsfigurer af f.eks. grantræer, rensdyr og bjørne.

  Julepynt rensdyr

  Se alt julepynt
Læs også: Julepynt 2018: Inviter naturen indenfor

Relaterede artikler

Sådan kommunikerer unge uden mobilen
Tidens trends

Sådan kommunikerer unge uden mobilen

Gin og tonic: Tidens mest populære drink
Tidens trends

Gin og tonic: Tidens mest populære drink

Det skal du drikke til bryllupskagen
Tidens trends

Det skal du drikke til bryllupskagen

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser
Tidens trends

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser