Sådan pynter du et moderne juletræ 2017

Pynt dit juletræ med årets mest trendy julepynt. Gå efter mørkegrønne julekugler og skinnende ornamenter, så har du et moderne juletræ.

Skrevet af Imerco, d. 10-12-2017 i Tidens trends

Elisabeth Kruse, stylist og ejer af Glotti Press

Den mørkegrønne farve vil være dominerende i år. Jeg vil bruge tone-i-tone pynt, der indeholder elementer, der giver dybde og spil til de grønne grene, således vil det arvede pynt træde frem som det, vi holder særlig meget af.

Et juletræ med masser af grønt

At vi pynter med grønt, når kalenderen siger december, er næppe nogen nyhed. Men ikke desto mindre er grøn en af de hotteste farver i julen 2017. Mørkegrøn for at være helt præcis.

Selvom farven er klassisk, kan du sagtens få et nyt og spændende udtryk ved pynte med mørkegrønt i dit hjem. Ved at bruge den mørke nuance, vil du straks fornemme, at hyggen og følelsen af elegance spreder sig i stuen.

Kombiner den mørkegrønne farve med lilla, som også er en af tidens trendy farver. Hæng aubergine-lilla og mørkegrønne kugler på juletræet, så får du et dekadent udtryk.

Sådan får du et moderne juletræ

”I år vil jeg bruge grønne lys. Jeg er glad for det lette udtryk i juletræet, og vi overpynter som regel ikke træet. Vi har det arvede og mere antikke pynt, som kombineres med nye lette glaskugler.”

Se vores udvalg af Bjørn Wiinblad glasophæng her

Du kan ligesom Elisabeth Kruse kombinere din egen julepynt, også det du har arvet, med nyindkøbt pynt i grønlige nuancer.

 • Naturtrenden præger julen i år, og det betyder masser af dyr, kogler og andre naturmotiver på træet. Tilsæt mørkegrøn pynt, og du har et juletræ, der afspejler tidens trends.
  • Går du efter et farvetema på juletræet, så tag udgangspunkt i farven grøn. Find kugler og ornamenter i forskellige nuancer af grøn, så opnår du det fineste farvespil blandt grenene. Kombiner gerne med enten guld- eller sølvpynt, så du får træet til at skinne.
  • Antik julepynt hitter også i år. Måske du er heldig at have arvet fine juleophæng af dine bedsteforældre. Hvis ikke, så fortvivl ej. Lige nu findes der masser af kugler, ornamenter og figurer med et patineret look.

  Hvis du vil have din pynt til at stå frem, så gå efter et juletræ med ’luft’ mellem grenene. På den måde kan du hænge al din yndlingspynt på træet, uden det ser rodet ud.

  Læs også: Trænger dit julepynt til lidt rengøring?

  Relaterede artikler

  Sådan kommunikerer unge uden mobilen
  Tidens trends

  Sådan kommunikerer unge uden mobilen

  Gin og tonic: Tidens mest populære drink
  Tidens trends

  Gin og tonic: Tidens mest populære drink

  Det skal du drikke til bryllupskagen
  Tidens trends

  Det skal du drikke til bryllupskagen

  Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser
  Tidens trends

  Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser