Når man lige er flyttet hjemmefra, kan det godt være uoverskueligt selv at skulle lave mad – hver dag! Men med "Flyttehjemmefra-kogebogen" af Louisa Lorang er der hjælp at hente - her får du opskriften på cowboytoast.
Skrevet af Imerco · 8 april 20241 lille aubergine
Salt
2-3 store løg
Olivenolie
400 g. hakket oksekød
1 æg
1 spsk. revet løg
1 spsk. worcestershiresauce
Salt og peber
Olivenolie
4 skiver godt (toast-)brød
Chilisauce
Eventuelt salat
Har du ikke en toaster, så grill dine cowboytoasts på en grillpande, gerne under en tung pande. Eller steg dem på en tør varm pande.
Skær auberginen i skiver, drys dem med salt, og lad dem trække i 5-10 minutter. Skær løgene i skiver, steg dem stille og roligt i olivenolie på en stor varm pande. Det tager tid, de skal blive let gyldne og bløde. Krydr dem med salt. Dup aubergineskiverne tørre, og steg dem gyldne og møre i olivenolie.
Rør kødet med æg, revet løg, worcestershiresauce, salt og peber. Form to store og helt flade bøffer. Steg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Læg aubergine, bøf og løg imellem 2 brød. Toast hele balladen. Server cowboytoast med chilisauce!
Opskriften kommer fra Flytte Hjemmefra Kogebogen skrevet af Louisa Lorang. Bogen er til dig, der lige er flyttet hjemmefra, og indeholder 60 opskrifter på mad, der er nemt, billigt og ikke mindst sundt at lave.