Trænger du til lidt forandring i julemenuen til juleaften eller bare i løbet af julefrokost-sæsonen, er risalamanden her en skøn, sød afslutning.
Skrevet af Imerco · 8 december 2021Risalamanden krydres med fintrevet appelsinskal og bygges op som en trifli med lag af ristede mandler og en lækker, syrlig passionsfrugtsauce i en champagneskål. Så kan dine julegæster rigtig få syn for den søde sag. Du kan naturligvis også servere juledesserten helt som du plejer – med mandlerne i risalamanden og frugtsaucen ved siden af – den er lige god uanset, hvordan du anretter den.
Risalamande (til 6 personer)
Passionsfrugtsauce
Når du rister mandlerne let, understreger du den nøddeagtige smag.
Se andre lækre opskrifter her.
Du kan undlade kernerne, hvis du foretrækker en ensartet passionsfrugtsauce.
Anret desserten i smukke vinglas på fod eller champagneskåle, så desserten bliver mere eksklusivt serveret.