MEDLEMSTILBUD: SPAR 20% ved køb for min. 300 kr.*
Aftenen før store bededag skal der varme hveder på bordet – gerne smurt med et køligt lag smør. Prøv disse nemme, lækre og luftige af slagsen.
Skrevet af Imerco · 18 april 2024Mmm, duften af nybagte hveder kan få de flestes tænder til at løbe i vand, og traditionen tro er det aftenen før store bededag, de skal serveres. Traditionen med de lækre, lune hveder opstod, da man i 1686 slog alle bededage sammen til én stor bededag, hvor selv bagerne skulle holde fri. Derfor bagte de hveder aftenen før, som folk kunne tage med hjem og varme dagen efter – men de var så lækre, at folk ikke kunne holde fingrene fra dem. Det samme er disse luftige hveder, som også sagtens kan spises på andre tider af året.
Antal: 16 stk.
Hvis du ønsker en stærkere kardemommesmag, så tilsæt 1 tsk. ekstra kardemomme.