NY TILBUDSAVIS! Friske priser og vilde tilbud.
En hel kylling kan virke uoverskuelig at håndtere, men det er slet ikke så svært. Vi guider dig til, hvordan du steger en lækker, saftig kylling – og skærer den ud i fine stykker bagefter.
Skrevet af Imerco · 13 marts 2017importedContent
En helstegt kylling er altid mere saftig og lækker end kyllingefileter, men for mange er spørgsmålet, hvordan man skærer den ud i fine stykker. Læs med her, og find ud af, hvordan du let og elegant klarer parteringen.
For en nem og hurtig partering kan du skifte kniven ud med en fjerkræsaks.Læs også: 5 køkkenknive der gør din madlavning til en leg
1 hel kylling
3 citroner
3 fed hvidløg
En håndfuld friske krydderurter - f.eks. timian og rosmarin
Olivenolie, salt og peber
Læs også: En stegeso er din bedste ven til simremad i ovnen
Gem kyllingeskroget i fryseren, og tag det op, næste gang du har tid og overskud til at lave en hjemmelavet kyllingefond.