Sådan laver du en smuk blomsterbuket

Blomster spiller en stor rolle i vores boligindretning i form af blomstrede tapeter og blomstermotiver på brugsgenstande og tekstiler. Men nu er det de levende blomster, der skal have fokus i vores boligindretning. Dorthe Kvist guider dig til, hvordan du laver en smuk blomsterbuket her.

Skrevet af Imerco, d. 13-06-2018 i Din guide
Se Lush & Lovely vasen

Dorthe Kvist, personlig havedesigner, stylist og trendspotter

Jeg har altid været vild med blomster og plukket buketter i alle størrelser og former, siden jeg selv kunne bevæge mig rundt i min barndoms gamle have.Til daglig plukker jeg blomster konstant, i min have, parken og grøftekanten, og jeg arrangerer dem allevegne – blomster er stadig min passion. Derfor er jeg glad for, at jeg har fået muligheden for at designe Lush & Lovely vasen, så de daglige blomster kan arrangeres og præsenteres så smukt og stilfuldt, som jeg synes, de fortjener. Samtidig gør den fine FlowerCharm, at alle kan arrangere blomster, så de ligner en million.

Se hvordan Dorthe Kvist arrangerer en smuk blomsterbuket i Lush & Lovely vasen i denne video.

Se hvordan Dorthe Kvist arrangerer en smuk buket i Lush & Lovely vasen her

Det unikke ved Lush & Lovely er den smukke FlowerCharm i bunden af vasen, der gør det nemt for enhver at arrangere en smuk blomsterbuket. Du behøver altså ikke at være den store blomsterbinder for at arrangere din helt egen buket. Placér blot de enkelte blomsterstilke én efter én i den unikke FlowerCharm, så står hver enkel blomst præcis, som du ønsker det. Den gyldne FlowerCharm er inspireret af valmuens kapsel, og farven er et helt bevidst valg, da guld og grøn er det perfekte farvematch.

Læs også: Hvilken vase skal du bruge til hvilke blomster?

Sådan laver du en ekstravagant blomsterbuket

Arranger en smuk og ekstravagant blomsterbuket med forsommerens blomster i afstemte farver. Buketten er yndig, feminin og frodig, og her gælder reglen om at ”More is more”, altså mange smukke blomster, som skaber en overflod af lækkerhed.

En ekstravagant blomsterbuket i Lush & Lovely vasen fra erik bagger a/s

Sådan laver du en elegant blomsterbuket

Er du mere ”Less is more-typen”, kan du med få blomsterstilke skabe et elegant og stilfuldt arrangement. Arrangér din buket med fire stilke i samme farveskala let asymmetrisk, så blomsterstilkene stråler i deres enkelthed.

En elegant blomsterbuket i Lush & Lovely vasen fra erik bagger a/s

Se Lush & Lovely vasen

Relaterede artikler

Kom godt i gang med din bryllupsplanlægning
Din guide

Kom godt i gang med din bryllupsplanlægning

Forkæl havens småfugle med hjemmelavede mejsebolde
Din guide

Forkæl havens småfugle med hjemmelavede mejsebolde

3 ting du (også) kan bruge din sous vide til
Din guide

3 ting du (også) kan bruge din sous vide til

5 tips til den perfekte julegave
Din guide

5 tips til den perfekte julegave