Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

Sådan pynter du bæredygtigt op til jul

Gør din jul en smule mere bæredygtig ved at dekorere hjemmet inde og ude med pynt og lys, der kan bruges igen og igen. Her får du bæredygtige ideer til at pynte til jul og tænde lys i julemåneden.

Skrevet af Imerco · 17 november 2020

importedContent

Tæl dagene til jul med LED-lys til advent og kalenderlys

Der er ikke noget så hyggeligt som at tænde kalender- og adventslys for at tælle ned til jul sammen med sine kære. Men kalenderlyset behøver ikke være af stearin, og lysene i adventskransen kan sagtens fås i en mere bæredygtig variant.

Vælger du LED-lys slipper du for brandfare, sod og røg i hjemmet, og gør lystændingen i december til en familievenlig aktivitet.

Kalenderlys med LED

Se alle adventslys her

Lys på juletræet – år efter år

Også på juletræet kan stearinlys byttes ud med LED-lys. Sådan får du lys, der holder længere og nemt kan bruges på træet igen til næste jul. LED-lys til juletræet passer i dine juletræslyseholdere eller kommer med en smart klips, lige til at sætte på grenene, og du kan endda få juletræslys med LED, der kan styres med fjernbetjening.

Juletræslys led

Se alle juletræslys med LED her

Byd dine gæster indenfor med en krans med LED-lys

En smuk krans på hoveddøren pynter og byder dine gæster hjerteligt velkommen. Uanset om du binder kransen selv eller køber den bundet og klar til ophæng, er det oplagt at dekorere kransen med LED-lys, det giver ekstra hygge og lyser dejligt op i den mørke tid.

Både krans og LED-lys kan naturligvis genbruges hele året - prøv dig frem med at dekorere kransen efter årstiden.

Kranse med LED

Se alle kranse her

Et juletræ der aldrig falmer

Er du træt af, at juletræet fælder og bliver trist at se på i løbet ad december, så er et kunstigt juletræ værd at prøve. Et kunstigt juletræ kan stå smukt og pyntet hele måneden, og det kan naturligvis genbruges de næste mange år, for det holder sig grønt og flot.

Kunstigt juletræ

Se alle juletræer her

Sæt en lyskæde på juletræet

En lyskæde på juletræet kan sagtens erstatte levende lys. Ikke nok med at du slipper for brandfare, sod og røg i hjemmet, så giver lyskæden også den fordel, at du nemt kan dekorere træet med mange små og endda glimtende lys. Det giver et smukt spil i juletræets grønne grene.

Se alle lyskæder her