Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen
  • Klik & hent efter 1 time
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik

Grøn Bålmad

Af Nicolai & Eva Tram

Føj til ønskeliste
Byt og retur i alle butikker
Byt i 1 år, få pengene retur i 1 måned
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Bålmad er meget mere end pølsebrød og skumfiduser. Denne bog inspirerer til at udvide den uformelle måde at lave mad på, med langt mere varierende valg af ingredienser.

  • 216 sider
  • Hardcover
  • Sprog: Dansk

Vegetariske bålretter fulde af velsmag

Kokken Nicolai Tram har udviklet 50 bud på vovede, kreative og lige til at gå til-opskrifter, som alle kan laves over bål. Madekspertens hustru, som er fotograf, har fotograferet alle retterne, som dermed er formidlet på appetitvækkende vis. Bogen er en opfordring til at lave grønnere mad på bål, men også til at samle familien omkring hele processen fra båltænding til spisning.

Bålmad er meget mere end pølsebrød og skumfiduser. Denne bog inspirerer til at udvide den uformelle måde at lave mad på, med langt mere varierende valg af ingredienser.

  • 216 sider
  • Hardcover
  • Sprog: Dansk

Vegetariske bålretter fulde af velsmag

Kokken Nicolai Tram har udviklet 50 bud på vovede, kreative og lige til at gå til-opskrifter, som alle kan laves over bål. Madekspertens hustru, som er fotograf, har fotograferet alle retterne, som dermed er formidlet på appetitvækkende vis. Bogen er en opfordring til at lave grønnere mad på bål, men også til at samle familien omkring hele processen fra båltænding til spisning.