Når du skal stege både kød og grøntsager, så skal udstyret selvfølgelig være i top. Og det er det helt sikkert med Copenhagen panden fra GreenPan.
Ekstemt slidstærk non-stick belægning
Slip-let keramisk belægning
Tåler metalredskaber
Diamanter for en stærk overflade
Du kan spare på fedtstoffet, og du slipper for, at maden brænder på med Copenhagen-serien af pander og gryder. De har nemlig non-stick Infinity belægning, som giver produkterne deres gode stege-egenskaber. Belægningen er forstærket med diamanter, hvilket gør panderne så modstandsdygtige, at de både kan tåle høj varme, og du kan endda bruge metalredskaber på dem.
Ekstra stor stegeflade med Anotech 3
Lav bare lidt ekstra, så har du også til mad i morgen. Der er nemlig rigelig med plads på Copenhagenpanderne! Panderne med det smarte design giver nemlig plads til 25% mere end andre pander fra Greenpan.
Desuden er panden lavet af aluminium, som gør den til en rigtig god varmeleder. Det tager derfor ikke lang tid før panden er varm og klar til brug.