OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(1)

Global GNM-09 Brødkniv

L 21 cm - Rustfrit stål

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Brødkniven GNM-09 fra Global NI serien er forsynet med et knivblad på 21 cm. Længden betyder, at du i én glidende bevægelse kan skære fine skiver af alle typer brød og boller. Kniven er udformet med et højt blad, hvilket også gør det velegnet til store grøntsager som fx græskar eller knoldselleri, fordi det både griber fat, skærer og flækker på én gang.
Denne brødkniv er kendt for sit stilfulde design og fantastiske brugsegenskaber. Amatørkokke og professionelle kokke verden over roser Globalknivene til skyerne for deres kraftige knivblade af kvalitets stål.
Knive fra Global er fremstillet i et stykke rustfrit Cromova stål ? ingen samlinger, hvor snavs kan gemme sig. Stålet har en ultra høj styrke, lang levetid og er meget modstandsdygtigt over for rust og slitage. Hvordan en Global kniv er fremstillet, minder meget om de oprindelige samuraisværd, hvor håndtaget er hult og bliver velafbalanceret ved hjælp af meget fint sand, der nøje afmåles i hver eneste kniv. Globalkniven tåler ikke opvaskemaskine.
Brødkniven GNM-09 fra Global NI serien er forsynet med et knivblad på 21 cm. Længden betyder, at du i én glidende bevægelse kan skære fine skiver af alle typer brød og boller. Kniven er udformet med et højt blad, hvilket også gør det velegnet til store grøntsager som fx græskar eller knoldselleri, fordi det både griber fat, skærer og flækker på én gang. Denne brødkniv er kendt for sit stilfulde design og fantastiske brugsegenskaber. Amatørkokke og professionelle kokke verden over roser Globalknivene til skyerne for deres kraftige knivblade af kvalitets stål. Knive fra Global er fremstillet i et stykke rustfrit Cromova stål ? ingen samlinger, hvor snavs kan gemme sig. Stålet har en ultra høj styrke, lang levetid og er meget modstandsdygtigt over for rust og slitage. Hvordan en Global kniv er fremstillet, minder meget om de oprindelige samuraisværd, hvor håndtaget er hult og bliver velafbalanceret ved hjælp af meget fint sand, der nøje afmåles i hver eneste kniv. Globalkniven tåler ikke opvaskemaskine.
15. maj 2019

Det bedste køb

Super god , men man skal da passe meget godt på sine fingre

Annette P.