Inspiration til sensommerens fester? Lige nu kan du spare 20-30% på udvalgte brands

ENO Plancha Riviera 45 Grill

1 varmelegeme - Støbejern med emalje - Non stick

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Plancha på gas med et varmelegeme.

  • Steg store mængder uden olie
  • Glasemalje for nonstick effekt
  • Findes i 3 størrelser

En côte-de-bœuf, en friskfanget ørred, løg, en lækker blomkål-chili-persille-blanding eller spejlæg. Alt sammen stegt uden olie. Der er ingen grænser for, hvad du kan lave på en Plancha og resultatet er ubeskriveligt lækkert, når først du er kommet i gang og har fået det lært.

Gastronomi når det er nemt

Det er gastronomi på højt plan uden at være besværligt. En Plancha er en tyk støbejernsplade med en glas-emalje, der let slipper maden og som ikke tager imod ridser fra stålredskaber.

Varmen på de 360-380°C næres enten af elektricitet eller af gas alt efter model. Glasemaljen giver let slip på både kød, fisk og grøntsager.

Den er nem at gøre ren bagefter!

Mens den stadig er varm, hælder du lidt vand på pladen, skraber den med en spatel og tørrer efter med en klud.

Plancha på gas med et varmelegeme.

  • Steg store mængder uden olie
  • Glasemalje for nonstick effekt
  • Findes i 3 størrelser

En côte-de-bœuf, en friskfanget ørred, løg, en lækker blomkål-chili-persille-blanding eller spejlæg. Alt sammen stegt uden olie. Der er ingen grænser for, hvad du kan lave på en Plancha og resultatet er ubeskriveligt lækkert, når først du er kommet i gang og har fået det lært.

Gastronomi når det er nemt

Det er gastronomi på højt plan uden at være besværligt. En Plancha er en tyk støbejernsplade med en glas-emalje, der let slipper maden og som ikke tager imod ridser fra stålredskaber.

Varmen på de 360-380°C næres enten af elektricitet eller af gas alt efter model. Glasemaljen giver let slip på både kød, fisk og grøntsager.

Den er nem at gøre ren bagefter!

Mens den stadig er varm, hælder du lidt vand på pladen, skraber den med en spatel og tørrer efter med en klud.