OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

DeLonghi Dinamica Espressomaskine

2 kopper - Drypstopfunktion - Easy touch display

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Den fuldautomatiske DeLonghi Dinamica espressomaskine giver dig med ét enkelt tryk en kop kaffe lige efter din smag. Tilpas let og hurtigt din espresso, filterkaffe, long kaffe, doppio, lungo og ristretto med My Menu-funktionen, og juster på både styrke, kaffe- og mælkemængde, indtil du har fundet kombinationen, der passer lige til dig.Espressomaskinen friskkværner bønnerne ved hver brygning og har damprør du kan bruge til varmt vand eller til at skumme mælk med en blanding af damp, luft og mælk, der giver dig et rigt og cremet skumlag til en fænomenal cappuccino.Kaffebønnebeholderen har plads til 300 g kaffebønner og er designet med luftforseglet låg, der holder på smag og aroma, og giver dig en mere støjsvag brygning. Du kan let brygge to kopper ad gangen, og drypbakken har niveauindikator, så du kan se hvilken størrelse kop eller glas du har plads til.DeLonghi Dinamica espressomaskine har automatisk afkalkning og rengøringsprogram, så du altid kan nyde din kaffe uden rester af tidligere bryg – og uden besvær med at skulle rengøre enkeltdele. Bryggeenheden er aftagelig og vandtanken har plads til 1,8 liter.

Den fuldautomatiske DeLonghi Dinamica espressomaskine giver dig med ét enkelt tryk en kop kaffe lige efter din smag. Tilpas let og hurtigt din espresso, filterkaffe, long kaffe, doppio, lungo og ristretto med My Menu-funktionen, og juster på både styrke, kaffe- og mælkemængde, indtil du har fundet kombinationen, der passer lige til dig.

Espressomaskinen friskkværner bønnerne ved hver brygning og har damprør du kan bruge til varmt vand eller til at skumme mælk med en blanding af damp, luft og mælk, der giver dig et rigt og cremet skumlag til en fænomenal cappuccino.

Kaffebønnebeholderen har plads til 300 g kaffebønner og er designet med luftforseglet låg, der holder på smag og aroma, og giver dig en mere støjsvag brygning. Du kan let brygge to kopper ad gangen, og drypbakken har niveauindikator, så du kan se hvilken størrelse kop eller glas du har plads til.

DeLonghi Dinamica espressomaskine har automatisk afkalkning og rengøringsprogram, så du altid kan nyde din kaffe uden rester af tidligere bryg – og uden besvær med at skulle rengøre enkeltdele. Bryggeenheden er aftagelig og vandtanken har plads til 1,8 liter.