Lav mad med sous vide-teknik og nyd ekstra mørhed, saft og kraft. Sous vide-staven fra Cook & Baker hjælper dig på vejen til at blive mesterkok derhjemme.
Tilberedningstemperatur 0-95°C Display med timerfunktion og alarm Med rotationsmotor
Enkle step med sous vide
Når du vil tilberede mad med sous vide, er der to ting du skal huske: Først skal råvaren vakuumpakkes - gerne sammen med krydderier og smaggivere for ekstra dyb aroma. Og efterfølgende skal kød en tur på panden for at give det den helt rette stegeskorpe.
Sous viden passer sig selv
Sous vide-staven fra Cook & Baker kan opvarme en gryde med 20 liter vand, du skal blot sætte staven fast på siden. Staven har rotationsmotor, som sætter vandet i rotation. Indstil timer og temperatur, så passer sous viden sig selv, indtil du kan servere.
Fordele ved sous vide
Når du tilbereder mad i sous vide vandbad, sikrer du en ensartet temperatur over længere tid. Det giver en skånsom tilberedning, som bevarer strukturen i fx kød. Den vakuumpakkede forberedelse til sous vide holder vitaminer og mineraler inde, så du får fuld valuta af smagstofferne.