Chef's Choice knivsliberen er lavet til både professionel og privat brug og slår sig på at holde i 20-25 år!
- Til asiatiske knive (vinkel: 15°)
- Model med 3 slibesten
- Patenteret tredobbelt æg
De tre slibetrin på denne model skaber den patenterede tredobbelte æg: Trizor Plus! Alle skiverne i maskinen er affjedrede, så du ikke oversliber kniven eller sliber den skæv.
3 nemme trin til skarpe knive
Trin 1 sliber kniven ultra-skarp. Før blot kniven 1-2 gange skiftevis igennem hver af de to slidser.
Trin 2 styrker æggen mod bøjning ved at lægge en lidt stummere vinkel ind tæt ved æggen. Før kniven 1-2 gange skiftevis gennem hver af de to slidser.
Trin 3 fungerer som et stykke læder. Det polerer æggen og fjerner slibestøv. Det er også dette trin, hvor du kan polere og rette takkerne brødknive op. Her fører du kniven igennem 3-4 gange i hver slids.
Med Chef's Choice Trizor kan du vælge at slibe asymmetrisk, fx til fileteringsknive.
Til asiatiske knive (vinkel: 15°)
Model med 3 slibesten
Patenteret tredobbelt æg
De tre slibetrin på denne model skaber den patenterede tredobbelte æg: Trizor Plus! Alle skiverne i maskinen er affjedrede, så du ikke oversliber kniven eller sliber den skæv.
3 nemme trin til skarpe knive
Trin 1 sliber kniven ultra-skarp. Før blot kniven 1-2 gange skiftevis igennem hver af de to slidser.
Trin 2 styrker æggen mod bøjning ved at lægge en lidt stummere vinkel ind tæt ved æggen. Før kniven 1-2 gange skiftevis gennem hver af de to slidser.
Trin 3 fungerer som et stykke læder. Det polerer æggen og fjerner slibestøv. Det er også dette trin, hvor du kan polere og rette takkerne brødknive op. Her fører du kniven igennem 3-4 gange i hver slids.
Med Chef's Choice Trizor kan du vælge at slibe asymmetrisk, fx til fileteringsknive.