Imerco er med på sidelinjen, når danskerne holder bryllup

Hos Imerco finder du de populæreste bryllupsgaver, men Imerco butikkerne og imerco.dk er også stedet, hvor brudeparret kan oprette en bryllupsønskeliste og dermed undgå det stressende bytteræs efter festen. Med bryllupsønskelisten sikrer vi, at brudeparret ikke får mere end én af hvert ønske.

Jyderne undgår det hektiske bytteræs efter festen

De jydske brudepar er godt forberedte og vil have styr på ønskerne. Det er nemlig hele 69% af de kommende brudepar, som opretter en Ønskeliste hos Imerco, der er bosat i jylland. Jyderne slipper hermed for at bruge tid på at bytte gaver efter festen. Kender du et kommende brudepar på sjælland, så skal de måske lige mindes om, hvor smart og nemt det er at oprette en Ønskeliste. Det er nemlig kun 25% af dem, som opretter en bryllupsønskeliste hos Imerco, der er bosat på sjælland. Fynboerne har tilgengæld ikke noget imod dubletter på gavebordet, for de udgør kun 6% af dem, der opretter en bryllupsønskeliste hos Imerco. 

Hvem opretter en bryllupsønskeliste

Brudepar har i gennemsnit 18 ønsker på deres Ønskeliste

Skal du til bryllup hos et brudepar, der har oprettet en bryllupsønskeliste hos Imerco, kan du forvente i gennemsnit at have 18 forskellige ønsker at vælge imellem – så det burde være muligt at finde en gave, der passer til dit budget.

Hvor mange penge kan du forvente at skulle spendere på bryllupsgaven?

475 kr. Det er gennemsnitsprisen på et bryllupsgave-ønske på Imercos Ønskeliste – men der er en lille forskel alt efter, om du skal til bryllup i jylland, på sjælland eller fyn. Det bliver måske dyrest for dig at tage til bryllup på fyn, da de fynske brudepar i gennemsnit ønsker sig en gave til en værdi af 566 kr. De mest beskedne brudepar er fra jylland, hvor gennemsnitsprisen for en bryllupsgave er 462 kr.  

Gennemsnitspris på ønsker

Turtelduerne hitter igen i år

Et bryllup er indbegrebet af romantik og et minde for livet. Men det kan tyde på, at brudeparrene alligevel gerne vil have en gave til minde om den store dag. Ligesom sidste år, er det nemlig også i 2017 Kay Bojesens turtelduer, som optræder på flest bryllupsønskelister.

Det er tydeligt at se, at de kommende brudepar er glade for dansk design og specielt Royal Copenhagen og det Blå Mega Riflet mønster. 5 ud af 10 ønsker, på top 10 listen over bryllupsønsker på Imercos Ønskeliste, er fra Royal Copenhagen. Men der bliver også tænkt praktisk, når der skal findes ønsker. 4 af top 10 ønskerne er nemlig tallerkener. Derudover finder man fade, skåle og vinglas på listen. Kay Bojesens ikoniske abe er, ligesom tidligere år, også på top 10 listen.       

Opret hurtigt og nemt din Ønskeliste hjemmefra

Du kan sidde hjemmefra i ro og mag på imerco.dk og klikke dig til alle de ønsker, du vil have tilføjet din Ønskeliste. Herefter deler du blot linket til sin Ønskeliste med dine gæster, som kan få registreret deres køb på din Ønskeliste i butik eller på imerco.dk, så der hele tiden er styr på, hvad og hvor mange stk. af hvert ønske, der er købt.

Imerco giver brudeparret en ekstra gave efter brylluppet

Alle, der opretter en Ønskeliste hos Imerco, får efterfølgende tilsendt et gavekort på 10% af det samlede beløb, som gæsterne har købt for på Ønskelisten. Samtidig deltager man automatisk ved oprettelse af en Ønskeliste i konkurrencen om et slotsophold på Kokkedal Slot Copenhagen. 

Ønskelisten kan oprettes i alle Imerco butikker eller på imerco.dk. Man skal være medlem af Imercos kundeklub, Imerco+, for at kunne oprette en Ønskeliste, hvilket man hurtigt og nemt kan blive i alle Imerco butikker eller her

Læs mere om Ønskelisten herKay Bojesen Turteldue - 2 stk.
Fri fragt!
51
Kay Bojesen Turteldue - 2 stk.
H 8,8 cm - Egetræ
Pris
799,95
Optjen 55 kr. (medlem)
Holmegaard Cabernet Hvidvinsglas
7
Holmegaard Cabernet Hvidvinsglas
36 cl - Glas - Klar
Pris
129,95
Optjen 9 kr. (medlem)
Kay Bojesen Abe - Lille
Fri fragt!
92
Kay Bojesen Abe - Lille
H 20 cm - Teaktræ
Pris
899,95
Optjen 62 kr. (medlem)
Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Skål
Fri fragt!
Royal Copenhagen Hvid Riflet Middagstallerken
Spar
25%
175
Royal Copenhagen Hvid Riflet Middagstallerken
Ø 27 cm - Porcelæn - Hvid
Tilbudspris
186,95
Spar
63,00
Førpris
249,95
Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Frokosttallerken #2
Spar
20%
Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Middagstallerken #6
Spar
20%
Fri fragt!
Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Middagstallerken #2
Spar
20%
Fri fragt!
Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Frokosttallerken #6
Spar
20%