Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Bodum Canteen Termoglas - 6 stk.

40 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

6-pak Bodum Canteen glas. Elegant ser det ud, når indholdet nærmest svæver i det dobbeltvæggede Canteen drikkeglas fra Bodum. Men ligesom med alle andre ting fra Bodum handler det ikke kun om æstetik. Canteen holder varme drikke varme, og kolde drikke kolde - og så kan det snildt bruges til indbydende portionsanretninger.På grund af termoeffekten slipper du for kondens på glassene, hvis du serverer kolde drikke i dem, og det sparer dig for fugtringe på bordet. Glassene er ovnfaste og tåler mikroovn, nedfrysning og opvaskemaskine. Glassene kan indeholde op til 40 cl.

6-pak Bodum Canteen glas. Elegant ser det ud, når indholdet nærmest svæver i det dobbeltvæggede Canteen drikkeglas fra Bodum. Men ligesom med alle andre ting fra Bodum handler det ikke kun om æstetik. Canteen holder varme drikke varme, og kolde drikke kolde - og så kan det snildt bruges til indbydende portionsanretninger.

På grund af termoeffekten slipper du for kondens på glassene, hvis du serverer kolde drikke i dem, og det sparer dig for fugtringe på bordet. Glassene er ovnfaste og tåler mikroovn, nedfrysning og opvaskemaskine. Glassene kan indeholde op til 40 cl.