OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(1)

Zone Bademåtte

B 80 x L 50 cm - Bomuld - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Zone Classic bademåtte er designet helt simpelt og stilrent i en ekstra blød og kraftig kvalitet, som sikrer lang holdbarhed.
Zone bademåtte har en skridsikker bagside, som sørger for at bademåtten ligger fast på badeværelsesgulvet.
Bademåtten er lavet af 100% bomuld, i en helt klassisk sort farve, og har en god størrelse på 80 x 50 cm, som vil passe ind på langt de fleste badeværelser.
Derudover kan den naturligvis vaskes ved 40°C.
Zone Classic bademåtte er designet helt simpelt og stilrent i en ekstra blød og kraftig kvalitet, som sikrer lang holdbarhed. Zone bademåtte har en skridsikker bagside, som sørger for at bademåtten ligger fast på badeværelsesgulvet. Bademåtten er lavet af 100% bomuld, i en helt klassisk sort farve, og har en god størrelse på 80 x 50 cm, som vil passe ind på langt de fleste badeværelser. Derudover kan den naturligvis vaskes ved 40°C.
16. maj 2019

Glad for mit køb af varen

Jeg har været yderst tilfreds med både min bademåtte og andre varer jeg har købt.

Vibeke S.