amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%

Wilfa Krumkagejern

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Krumkager er en traditionel spise i Norge, når det er dessert- eller bare snacktid. Lav dine egne krumkager med det smarte krumkagejern i børstet stål fra Wilfa. Jernet leveres med det traditionelle norske Østerdalsmønster og har slip-let-belægning. En praktisk rende til overskydende dej gør det nemt, og mindre beskidt, at lave dine egne krumkager med jernet fra Wilfa.
1000 W.

Krumkager er norske, traditionelle kager, der ofte bages ved juletid. Krumkagerne er kendetegnet ved deres fine, norske mønster, som jernet laver i kagen. Ofte rulles kagerne som små kræmmerhuse inden de serveres.
Krumkager er en traditionel spise i Norge, når det er dessert- eller bare snacktid. Lav dine egne krumkager med det smarte krumkagejern i børstet stål fra Wilfa. Jernet leveres med det traditionelle norske Østerdalsmønster og har slip-let-belægning. En praktisk rende til overskydende dej gør det nemt, og mindre beskidt, at lave dine egne krumkager med jernet fra Wilfa. 1000 W. Krumkager er norske, traditionelle kager, der ofte bages ved juletid. Krumkagerne er kendetegnet ved deres fine, norske mønster, som jernet laver i kagen. Ofte rulles kagerne som små kræmmerhuse inden de serveres.