amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

Wilfa Isasiet - 4 stk.

Glas - Klar

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Er du til sorbet eller flødeis? Om du ejer en ismaskine eller bare elsker is, så er det på sin plads med et smukt isglas til at anrette sommerens isdessert.Du får 4 stk. Wilfa isglas på fod med plads til din yndlingsis. Top isen af med chokoladesovs, et vaffelrør eller måske en lille paraply. Anretningen vil med garanti vække stor glæde og velbehag hos børn og voksne. Velbekommen!

Er du til sorbet eller flødeis? Om du ejer en ismaskine eller bare elsker is, så er det på sin plads med et smukt isglas til at anrette sommerens isdessert.

Du får 4 stk. Wilfa isglas på fod med plads til din yndlingsis. Top isen af med chokoladesovs, et vaffelrør eller måske en lille paraply. Anretningen vil med garanti vække stor glæde og velbehag hos børn og voksne. Velbekommen!