Udsalg - Kickstart | Lige nu kan du spare 20% på ALT*
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Stelton Stockholm Vase

H 23,4 cm - Aluminium - Horizon

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Emalje er på vej tilbage i boligindretningen, og med Stockholm Horizon vasen viser Stelton, hvor smukt materialet kan tage sig ud i en moderne fortolkning.

De mørke og skiftende nuancer af blå og grøn er inspireret af det stille vandspejl ved Stockholms billedskønne skærgård, hvor himmel og vand strækker sig imod horisonten og bliver ét. Mønsteret er håndlavet, så hver vase har sit eget udtryk.

Brug ikke opvaskebørste, men vask af i lunt vand med opvaskemiddel, og tør med en blød klud. Vasen tåler ikke maskinopvask.

Emalje er på vej tilbage i boligindretningen, og med Stockholm Horizon vasen viser Stelton, hvor smukt materialet kan tage sig ud i en moderne fortolkning. De mørke og skiftende nuancer af blå og grøn er inspireret af det stille vandspejl ved Stockholms billedskønne skærgård, hvor himmel og vand strækker sig imod horisonten og bliver ét. Mønsteret er håndlavet, så hver vase har sit eget udtryk.

Brug ikke opvaskebørste, men vask af i lunt vand med opvaskemiddel, og tør med en blød klud. Vasen tåler ikke maskinopvask.