amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%

Spring Copenhagen Peberfugl

H 15 x B 8 x D 20,5 cm - Ahorntræ

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

En peberkværn skal ikke kun være funktionelt, den skal også være smuk at se på. Peberfuglen er en dansk kvalitetspeberkværn i mahogni, ask, ahorn og valnød. Den hyggelige fugl er udstyret med den danskpatenterede, anerkendte Tucan Pepper Grinder som kværn.Peberfuglen er skabt af den autodidakte designer Sven-Erik Tonn-Petersen (Tonn-P) og er blevet et sandt designikon, der både er funktionel og dekorativ. Peberfuglen er oplagt som værtindegave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave og er en naturlig ledsager til Saltpingvinen, som den har dannet par med siden slutningen af 1950erne. Peberfugen blev hurtigt en nyklassiker, da Spring Copenhagen relancerede den i 2015.Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.En peberkværn skal ikke kun være funktionelt, den skal også være smuk at se på. Peberfuglen er en dansk kvalitetspeberkværn i mahogni, ask, ahorn og valnød. Den hyggelige fugl er udstyret med den danskpatenterede, anerkendte Tucan Pepper Grinder som kværn.

Peberfuglen er skabt af den autodidakte designer Sven-Erik Tonn-Petersen (Tonn-P) og er blevet et sandt designikon, der både er funktionel og dekorativ. Peberfuglen er oplagt som værtindegave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave og er en naturlig ledsager til Saltpingvinen, som den har dannet par med siden slutningen af 1950erne. Peberfugen blev hurtigt en nyklassiker, da Spring Copenhagen relancerede den i 2015.

Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.