amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%

Spring Copenhagen Krus - Lille pige med svovlstikkerne

25 cl - Porcelæn - Rød

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

”Det var så grueligt koldt; det sneede og det begyndte at blive mørk aften; det var også den sidste aften i året, nytårsaften.”Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1845.Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot lys rød afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.

”Det var så grueligt koldt; det sneede og det begyndte at blive mørk aften; det var også den sidste aften i året, nytårsaften.”

Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1845.

Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot lys rød afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.