OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Spring Copenhagen Krus - Lille pige med svovlstikkerne

25 cl - Porcelæn - Rød

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

”Det var så grueligt koldt; det sneede og det begyndte at blive mørk aften; det var også den sidste aften i året, nytårsaften.”Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1845.Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot lys rød afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.

”Det var så grueligt koldt; det sneede og det begyndte at blive mørk aften; det var også den sidste aften i året, nytårsaften.”

Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Den Lille Pige Med Svovlstikkerne er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1845.

Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot lys rød afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.