amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%

Spring Copenhagen Krus - Kejserens nye klæder

25 cl - Porcelæn - Grå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

”For mange år siden levede en kejser, som holdt så uhyre meget af smukke nye klæder, at han gav alle sine penge ud for ret at blive pyntet.”Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Kejserens Nye Klæder er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Kejserens Nye Klæder er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1837.Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot lysegrå afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.

”For mange år siden levede en kejser, som holdt så uhyre meget af smukke nye klæder, at han gav alle sine penge ud for ret at blive pyntet.”

Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Kejserens Nye Klæder er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Kejserens Nye Klæder er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1837.

Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot lysegrå afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.