OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(1)

Spring Copenhagen Caravel Lysestage

H 29,5 x B 29,5 x D 7 cm - Egetræ

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Caravel er en trearmet lysestage fremstillet i egetræ. Designet er dansk og mønsterbeskyttet og blev skabt af Tonn-P tilbage i 1960erne. Sven-Erik Tonn-Petersen lod sig inspirere af flyvemaskinens strømlinede form samt maste og bomme på Middelalderens Caravel-skibe. Som barn brugte Tonn-P meget tid på at bygge skibsmodeller, hvilket med garanti har smittet af på hans senere designs.Caravel er æstetisk smuk og passer perfekt ind i det nordiske designhjem. Du kan fx stille lysestagen på spisebordet, i vindueskarmen eller på gulvet med 3 kronelys og nyde synet af de bløde, runde forme i kontrast til de skarpe vinkler.Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.Caravel er en trearmet lysestage fremstillet i egetræ. Designet er dansk og mønsterbeskyttet og blev skabt af Tonn-P tilbage i 1960erne. Sven-Erik Tonn-Petersen lod sig inspirere af flyvemaskinens strømlinede form samt maste og bomme på Middelalderens Caravel-skibe. Som barn brugte Tonn-P meget tid på at bygge skibsmodeller, hvilket med garanti har smittet af på hans senere designs.

Caravel er æstetisk smuk og passer perfekt ind i det nordiske designhjem. Du kan fx stille lysestagen på spisebordet, i vindueskarmen eller på gulvet med 3 kronelys og nyde synet af de bløde, runde forme i kontrast til de skarpe vinkler.

Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.

14. august 2019

Flot Flot Flot

En så smuk lysestage. Har svært ved at finde en plads til den, da den er flot alle steder.

Kiss N.