OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(1)

Södahl Håndklæde

B 50 x L 100 cm - Økologisk bomuld - China Blue

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Håndklædet er et af de mest essentielle elementer på badeværelset, da vi bruger det flere gange dagligt. Fordi vi bruger håndklæder så ofte, som vi gør, er det en god idé at investere i kvalitets håndklæder, der er blide mod huden og holder længe.Dette Södahl Sense håndklæde måler 50 x 100 cm og er fremstillet af 100% økologisk bomuldsfrotté og er både GOTS-certificeret og Oeko-Tex Standard 100 certificeret, hvilket er din garanti for at håndklædet lever op til de generelle sundhedskrav. Det er et uimodståeligt blødt håndklæde, vævet med eksklusiv bouclévævning i en smuk farve. Med Sense fra Södahl får du den skønneste spafornemmelse i dit eget hjem.


Håndklædet er et af de mest essentielle elementer på badeværelset, da vi bruger det flere gange dagligt. Fordi vi bruger håndklæder så ofte, som vi gør, er det en god idé at investere i kvalitets håndklæder, der er blide mod huden og holder længe.

Dette Södahl Sense håndklæde måler 50 x 100 cm og er fremstillet af 100% økologisk bomuldsfrotté og er både GOTS-certificeret og Oeko-Tex Standard 100 certificeret, hvilket er din garanti for at håndklædet lever op til de generelle sundhedskrav. Det er et uimodståeligt blødt håndklæde, vævet med eksklusiv bouclévævning i en smuk farve. Med Sense fra Södahl får du den skønneste spafornemmelse i dit eget hjem.

30. oktober 2019

5 stjerner

Håndklæder i en rigtig god kvalitet.

Gunna S.