KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(3)

Södahl Dug

L 370 x B 140 cm - Bomuld - Indigo Indigo

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Complex er en serie smukke duge fra Södahl med et eksklusivt mønster på en ensfarvet baggrund. Tonen er afdæmpet og harmonisk med de smalle striber på kryds og tværs. Complex dugen er indigo blå og måler 140 x 370 cm. Den er fremstillet i 100% bomulds damaskvævning – en moderne klassiker er født med Complex serien.Du finder også Complex dugen i optisk hvid. Dugen er overfladebehandlet med staincoat belægning, der gør den vand- og smudsafvisende, så du kan både bruge den til søndagsbrunchen og gourmetmiddagen.

Complex er en serie smukke duge fra Södahl med et eksklusivt mønster på en ensfarvet baggrund. Tonen er afdæmpet og harmonisk med de smalle striber på kryds og tværs. Complex dugen er indigo blå og måler 140 x 370 cm. Den er fremstillet i 100% bomulds damaskvævning – en moderne klassiker er født med Complex serien.

Du finder også Complex dugen i optisk hvid. Dugen er overfladebehandlet med staincoat belægning, der gør den vand- og smudsafvisende, så du kan både bruge den til søndagsbrunchen og gourmetmiddagen.

13. december 2019

fin dug

farven er meget godt gengivet på billedet. fin kvalitet

Bente J.
15. maj 2019

Meget flot dug

Nem at stryge oh ligger pænt på bordet, super flot

Rikke h.
13. maj 2019

Det var en god gave

Hun blev glad for dugen. Hun tog den i brug med det samme

Anne J.