OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(3)

Södahl Dug

L 370 x B 140 cm - Bomuld - Optisk hvid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Complex er en serie smukke duge fra Södahl med et eksklusivt mønster på en ensfarvet baggrund. Tonen er afdæmpet og harmonisk med de smalle striber på kryds og tværs. Complex dugen er optisk hvid og måler 140 x 370 cm. Den er fremstillet i 100% bomulds damaskvævning – en moderne klassiker er født med Complex serien.Du finder også Complex dugen i indigo blå. Dugen er overfladebehandlet med staincoat belægning, der gør den vand- og smudsafvisende, så du kan både bruge den til søndagsbrunchen og gourmetmiddagen.

Complex er en serie smukke duge fra Södahl med et eksklusivt mønster på en ensfarvet baggrund. Tonen er afdæmpet og harmonisk med de smalle striber på kryds og tværs. Complex dugen er optisk hvid og måler 140 x 370 cm. Den er fremstillet i 100% bomulds damaskvævning – en moderne klassiker er født med Complex serien.

Du finder også Complex dugen i indigo blå. Dugen er overfladebehandlet med staincoat belægning, der gør den vand- og smudsafvisende, så du kan både bruge den til søndagsbrunchen og gourmetmiddagen.

10. januar 2020

Vandafvisende

Den er vandafvisende! I hvert fald efter første vask. Håber det varer ved. Får så mange positive kommentarer

Solva C.
30. december 2019

Hurtig og ukompliceret

Det var nemt at finde produktet, nemt at betale og forsendelse gik som forventet og indenfor tidsfristen.

Lars R.
23. december 2019

Damask du(g)er

Så lykkedes det at finde en lang dug i god kvalitet. Nydeligt og diskret mønster

Erik B.