KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud

Royal Copenhagen Hvid Riflet Opbevaringskrukke

115 cl - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Denne Royal Copenhagen Hvid Riflet opbevaringskrukke med låg giver dig elegant og praktisk opbevaring i køkkenet. Krukkens låg har en tætsluttende kant i silikone, så du fx kan bruge den til friskkværnede kaffebønner, morgenbordets müsli eller tørrede abrikoser.Porcelæn fra Royal Copenhagen har i mere end 230 år glædet mennesker i Danmark og verden over. Med stor respekt for de eksisterende metoder skaber Royal Copenhagen tidens look og mode. Det grundlæggende design er identisk med Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Riflet Signatur, og lader sig fint blande med andre stel – på egen hånd er det også elegant og iøjnefaldende.Hvid Riflets enkle og moderne udtryk gør stellet perfekt til hverdagsbrug med et strejf af luksus. Hvid Riflet opbevaringskrukke kan indeholde hele 115 cl, hvilket gør den til den største af de tre opbevaringskrukker i serien.

Denne Royal Copenhagen Hvid Riflet opbevaringskrukke med låg giver dig elegant og praktisk opbevaring i køkkenet. Krukkens låg har en tætsluttende kant i silikone, så du fx kan bruge den til friskkværnede kaffebønner, morgenbordets müsli eller tørrede abrikoser.

Porcelæn fra Royal Copenhagen har i mere end 230 år glædet mennesker i Danmark og verden over. Med stor respekt for de eksisterende metoder skaber Royal Copenhagen tidens look og mode. Det grundlæggende design er identisk med Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Riflet Signatur, og lader sig fint blande med andre stel – på egen hånd er det også elegant og iøjnefaldende.

Hvid Riflets enkle og moderne udtryk gør stellet perfekt til hverdagsbrug med et strejf af luksus. Hvid Riflet opbevaringskrukke kan indeholde hele 115 cl, hvilket gør den til den største af de tre opbevaringskrukker i serien.