amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands
(5)

Royal Copenhagen Hvid Riflet Kaffekop

28 cl - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Royal Copenhagen leverer med koppen her endnu en klassiker inden for Hvid Riflet serien. Kombiner den med resten af Hvid Riflet stellet til en stilfuld afternoon tea for dem, du vil imponere.
Porcelæn fra Royal Copenhagen har i mere end 230 år glædet mennesker i Danmark og verden over. Med stor respekt for de eksisterende metoder skaber Royal Copenhagen tidens look og mode. Hvid Riflets enkle og moderne udtryk gør stellet til et perfekt hverdagsstel med et strejf af luksus. Hvid Riflet tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
Du får 1 sæt med kop og underkop.
Koppen kan indeholde op til 28 cl.
Farve: hvid.
Materiale: porcelæn.
Design: Arnold Krog.

Royal Copenhagen har en brudgaranti på 24 måneder fra købsdatoen. Læs mere her.

.
Royal Copenhagen leverer med koppen her endnu en klassiker inden for Hvid Riflet serien. Kombiner den med resten af Hvid Riflet stellet til en stilfuld afternoon tea for dem, du vil imponere. Porcelæn fra Royal Copenhagen har i mere end 230 år glædet mennesker i Danmark og verden over. Med stor respekt for de eksisterende metoder skaber Royal Copenhagen tidens look og mode. Hvid Riflets enkle og moderne udtryk gør stellet til et perfekt hverdagsstel med et strejf af luksus. Hvid Riflet tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Du får 1 sæt med kop og underkop. Koppen kan indeholde op til 28 cl. Farve: hvid. Materiale: porcelæn. Design: Arnold Krog.

Royal Copenhagen har en brudgaranti på 24 måneder fra købsdatoen. Læs mere her.

.
8. januar 2020

Elegant og let.

Særdeles smuk og elegant, god stil og højkvalitet.

Anita T.
3. oktober 2019

Tidløst design

Et stel der er slid stærkt og kan bruges til hverdag og fest og nemt sættes sammen med andre stel i farver fra Royal Copenhagen , glæder mig til at have dette i mange år

Henriette J.
12. september 2019

Elegant

Enkelt og elegant :)

Nina E.